IMG_9609

Pod taktovkou Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje se uskutečnil 21. března první Ústecký podvečer urgentní medicíny.

IMG_9575

Velká aula Fakulty zdravotnických studií přivítala přes sto posluchačů a především tři přednášející. Cévní mozkovou příhodou provedl posluchače neurolog David Černík. Péče o kriticky nemocné dítě se ujala Marcela Bílská, lékařka ústecké Kliniky anesteziologie, perioperační a intenzivní  medicíny a Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje. S Petrem Vojtíškem, taktéž lékařem Kliniky anesteziologie, perioperační a intenzivní medicíny a Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, se účastníci podvečera přenesli do budoucnosti zdravotnické záchranné služby.

Smyslem dobrovolného semináře byly nejen odborné přednášky, ale především vzájemné setkání kolegů z oblasti urgentní medicíny v rámci propojení pregraduálního a postgraduálního vzdělávání zdravotníků.

MUDr UPUM

Přednášejí David Černík, Marcela Bílská a Petr Vojtíšek

Poděkování za spolupráci při realizaci Ústeckého podvečera urgentní medicíny patří Fakultě zdravotnických studií UJEP a Krajské zdravotní, a.s.

IMG_9614